"Enter"a basıp içeriğe geçin

Bu Ay XBox Game Pass Kütüphanesine Eklenecek Yeni Oyunlar Belli Oldu!

Microsoft, bu ay XBox Game Pass kütüphanesine eklenecek yeni oyunları açıkladı. Bu ay, Assassin’s Creed Valhalla ile birlikte toplam 8 yeni oyun ekleniyor.

Assassin’s Creed Valhalla

Assassin's Creed Valhalla

2020 yılında piyasaya sürülen ve eleştirmenlerden tam not alan bir aksiyon-macera oyunu. Oyunda, 9. yüzyılda Danimarka’dan İngiltere’ye gelen Viking savaşçısı Eivor rolünde oynuyorsunuz. Eivor, İngiltere’yi fethetmeye ve kendi krallığını kurmaya çalışıyor.

Close To The Sun

Close To The Sun

2019 yılında piyasaya sürülen bir macera oyunu. Oyunda, Solar Corporation adlı bir şirketin lüks yatında araştırma görevlisi olan Rose Archer rolünde oynuyorsunuz. Rose, şirketin gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasından sorumlu olabilecek bir olayı araştırmaya başlıyor.

Figment

Figment

2017 yılında piyasaya sürülen bir bulmaca oyunu. Oyunda, Figment adlı bir karakterin rolünde oynuyorsunuz. Figment, bir kişinin zihnindeki bilinçaltı dünyayı temsil ediyor. Figment, bu dünyanın kaosundan kurtulmaya çalışıyor.

Resident Evil 2

Resident Evil 2

2019 yılında piyasaya sürülen ve eleştirmenlerden tam not alan bir korku oyunu. Oyun, 1998 yılında Raccoon City adlı bir kasabanın Raccoon City Polis Departmanı’nda geçen bir hikayeyi anlatıyor. Oyuncular, Leon Kennedy ve Claire Redfield adlı iki karakteri kontrol ediyorlar. Leon ve Claire, kasabanın karanlık sırlarını ortaya çıkarmaya çalışıyorlar.

Super Mega Baseball 4

Super Mega Baseball 4

2020 yılında piyasaya sürülen bir beyzbol oyunu. Oyun, klasik beyzbol oyunlarının ruhunu modern grafikler ve oynanışla birleştiriyor.

Those Who Remain

Those Who Remain

2020 yılında piyasaya sürülen bir korku oyunu. Oyunda, Edward Turner adlı bir karakterin rolünde oynuyorsunuz. Edward, karısının ölümünden sonra üzüntüsünü dindirmek için bir motele gider. Ancak, motelde garip olaylar yaşamaya başlar.

We Happy Few

We Happy Few

2018 yılında piyasaya sürülen bir hayatta kalma oyunu. Oyun, 1960’larda İngiltere’de geçen bir hikayeyi anlatıyor. Oyuncular, Wellington Wells adlı bir kasabada yaşayan Arthur Hastings, Sally Boyle ve Ollie Watts adlı üç karakteri kontrol ediyorlar. Bu üç karakter, kasabanın sakinlerinin aldıkları bir ilaç olan Joy’un etkisi altındaki gerçeklikten kaçmaya çalışıyorlar.

Hell Let Loose

Hell Let Loose

2021 yılında piyasaya sürülen bir birinci şahıs nişancı oyunu. Oyun, II. Dünya Savaşı’nda geçen bir hikayeyi anlatıyor. Oyuncular, 50 oyuncuya kadar bir takımda savaşıyor. Oyuncular, çeşitli silahlar ve araçları kullanarak savaş alanında ilerlemeye çalışıyorlar.

Yeni oyunlar, bu ay XBox Game Pass kütüphanesine eklenecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.