"Enter"a basıp içeriğe geçin

Astro Duel 2, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu!

Epic Games, her hafta oyunculara ücretsiz oyunlar sunarak kendini oyun dünyasında cömert bir mecra olarak kanıtlıyor. Bu hafta da uzay temalı eğlenceli bir oyunla karşımızdalar: Astro Duel 2. 14 Mart 2024 tarihine kadar süreyle Epic Games Store’da tamamen ücretsiz olarak sunuluyor!

Astro Duel 2, Epic Games Store'da Ücretsiz Oldu!

Astro Duel 2, retro piksel grafikler ve çarpıcı modern dokunuşlarla bezeli, aksiyon dolu bir uzay savaş oyunudur. Oyuncular, uzayın derinliklerinde gemilerle donatılmış bir arenada birbirleriyle mücadele ederler. Her geminin benzersiz yetenekleri ve çeşitli silahları var ki bu da her karşılaşmayı beklenmedik ve heyecan verici kılıyor. Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz yerel çok oyunculu seçeneği sayesinde Astro Duel 2, partilerde ve toplanmalarda merkez sahneyi alıyor.

Astro Duel 2 | Bugün Satın Al ve İndir – Epic Games Store

Astro Duel 2’yi kaçırmamanız için bir hatırlatma: Epic Games Store hesabınız üzerinden 14.03.2024 tarihine, yerel saat ile 19:00’a kadar oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Sonrasında oyun sizin olmuş olacak ve istediğiniz zaman yükleyip oynayabileceksiniz. Retro uzay savaşlarının, modern özelliklerle harmanlandığı bu eğlence fırsatını sakın kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.