"Enter"a basıp içeriğe geçin

A Plague Tale: Innocence, Epic Games’te Ücretsiz Oldu

Epic Games’in bugünkü ücretsiz oyunu, 2019 yılında piyasaya sürülen ve eleştirmenlerden tam not alan A Plague Tale: Innocence.

A Plague Tale: Innocence, bir aksiyon-macera oyunu. Oyunda, 14. yüzyıl Fransa’sında yaşayan Amicia ve Hugo adlı iki kardeş rolünde oynuyorsunuz. Bu iki kardeş, karanlık bir sırrı saklıyor ve bu sırrı saklamak için savaşmak zorundalar.

A Plague Tale: Innocence, Epic Games'te Ücretsiz Oldu

A Plague Tale: Innocence | Bugün Satın Al ve İndir – Epic Games Store

Oyun, Orta Çağ Fransa’sının karanlık ve kasvetli atmosferini başarıyla yansıtıyor. Oyunun hikayesi de oldukça etkileyici. Amicia ve Hugo’nun hikayesi, kardeşlik, sevgi ve kayıp gibi temaları işliyor.

A Plague Tale: Innocence, her yaştan oyuncu için uygun bir oyun. Oyunun basit kontrolleri ve sürükleyici oynanışı, onu her zaman oynamak isteyeceğiniz bir oyun haline getiriyor.

A Plague Tale: Innocence, 4 Aralık 2024 saat 19:00 tarihine kadar ücretsiz olarak Epic Games Store’da bulunabilecek. Oyunu kütüphanenize eklemek için Epic Games Store’a giriş yapın ve oyunun sayfasını ziyaret edin. Oyunu ücretsiz olarak indirmek için “Yükle” butonuna tıklayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.