"Enter"a basıp içeriğe geçin

Marvel’s Guardians of the Galaxy, Epic Games’te Ücretsiz Oldu

Epic Games, her hafta olduğu gibi bu hafta da ücretsiz bir oyun dağıtıyor. Bu haftanın ücretsiz oyunu, 2021 yılında piyasaya sürülen ve eleştirmenlerden tam not alan Marvel’s Guardians of the Galaxy.

Marvel’s Guardians of the Galaxy, bir aksiyon-macera oyunu. Oyunda, Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket ve Groot adlı beş galaksi koruyucusunun rolünde oynuyorsunuz. Bu beş arkadaş, galaksiyi kurtarmak için bir araya geliyor.

Marvel’s Guardians of the Galaxy | Bugün Satın Al ve İndir – Epic Games Store

Oyun, Marvel Evreni’nin renkli ve eğlenceli atmosferini başarıyla yansıtıyor. Oyunun hikayesi de oldukça sürükleyici. Star-Lord ve arkadaşlarının hikayesi, arkadaşlık, ihanet ve kefaret gibi temaları işliyor.

Oyunun basit kontrolleri ve eğlenceli oynanışı, onu her zaman oynamak isteyeceğiniz bir oyun haline getiriyor.

Marvel’s Guardians of the Galaxy, 11 Ocak 2024 saat 19:00 tarihine kadar ücretsiz olarak Epic Games Store’da bulunabilecek. Oyunu kütüphanenize eklemek için Epic Games Store’a giriş yapın ve oyunun sayfasını ziyaret edin. Oyunu ücretsiz olarak indirmek için “Yükle” butonuna tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.