"Enter"a basıp içeriğe geçin

Ücretsiz Oyunların Keyfini Çıkarın: Doki Doki Literature Club Plus ve Lost Castle

Epic Games, oyuncuları için her zaman sürprizlerle dolu. Bu hafta, 15 Şubat 2024 saat 19:00’a kadar sürecek özel bir promosyonla iki popüler oyunu tamamen ücretsiz sunuyor. Bu fırsatı kaçırmadan, eşsiz oyunlar Doki Doki Literature Club Plus ve Lost Castle’ı kütüphanenize eklemek için acele edin!

Doki Doki Literature Club Plus – Bir Edebiyat Kulübünün Karanlık Yüzü

Doki Doki Literature Club Plus, ilk bakışta masum bir lise edebiyat kulübünü konu alan, alışılmadık bir görsel roman deneyimidir. Ancak oyunun şirin grafikleri ve tatlı karakterleri sizi aldatmasın; beklenmeyen dönüşler ve psikolojik korku ögeleriyle dolu bu oyun, kalbinizin atış hızını artıracağına garanti. Özgün hikayesi ve dördüncü duvarı yıkma konsepti ile Doki Doki Literature Club Plus, fazladan içerik ve HD grafiklerle sizi edebiyat kulübünün derinliklerine davet ediyor.

https://store.epicgames.com/tr/p/doki-doki-literature-club-plus

Lost Castle – Klasik ve Eğlenceli Dungeon Crawler

Eğer canlı renklerle bezeli, el çizimi sanat eseri gibi görünen bir aksiyon-RPG ve rogue-like karmaşasını arıyorsanız, Lost Castle tam size göre. Oyuncular, her oynanışta değişen zindanlarda yolculuk ederken yüzlerce eşya, silah ve büyülerle donanıp, zorluklar ve canavarlarla dolu bir kaleyi keşfediyor. İster tek başınıza bu maceranın tadını çıkarın, ister arkadaşlarınızla kooperatif modunda birliğinizi sınayın. Her çıkışta yeniden şekillenen kale koridorları ve bolca ganimet, Lost Castle’ı tekrar tekrar oynamak için mükemmel bir sebep sunuyor.

Lost Castle | Bugün Satın Al ve İndir – Epic Games Store

Bu haftalık ücretsiz oyunlar, oyunseverlere kütüphanelerini zenginleştirme ve yeni maceralar keşfetme şansı veriyor. Epic Games Store’daki bu fırsatları kaçırmayın ve unutmayın, Doki Doki Literature Club Plus ve Lost Castle’ı 15 Şubat’ın akşamına kadar hesabınıza ekleyerek sonsuza kadar sizin olsunlar. İyi oyunlar!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.