"Enter"a basıp içeriğe geçin

Xbox Game Pass Abonelerine Zam! İşte Yeni Fiyatlar

Xbox Game Pass Abonelerine Zam! Xbox Game Pass, Microsoft’un sunduğu ve yüzlerce oyunu tek bir abonelik ile oynamanızı sağlayan bir servis. Bu servis sayesinde hem bilgisayar hem de konsol oyunlarını uygun bir fiyata deneyimleyebiliyorsunuz. Ancak bu fiyatlar yakında değişiyor.

Microsoft, Xbox Game Pass’in abonelik fiyatlarına 6 Temmuz itibariyle zam yapacağını duyurdu. Bu zam sadece Türkiye için değil, pek çok ülke için de geçerli olacak. Zam oranları ise oldukça yüksek.

Yeni fiyat listesine göre Xbox Game Pass Ultimate paketi, yüzde 168 oranında zamlanarak 44.99 TL’den 120.99 TL’ye çıkacak. Xbox Game Pass Konsol paketi ise yüzde 166 oranında zamlanarak 29.99 TL’den 79.99 TL’ye yükselecek. Xbox Game Pass PC paketinin fiyatı ise şimdilik değişmeyecek ve 29.99 TL olarak kalacak.

Bu zam kararı, Türkiye’deki oyuncuları oldukça üzdü. Zira Xbox Game Pass, son yıllarda artan oyun fiyatlarına karşı bir alternatif olarak görülüyordu. Şimdi ise bu alternatif de pahalılaşıyor.

Microsoft, zam kararının nedenini açıklamadı ancak dolar kurundaki artışın ve enflasyonun etkili olduğu düşünülüyor. Ayrıca Microsoft’un servise eklediği yeni oyunlar ve özellikler de maliyeti arttırıyor olabilir.

Xbox Game Pass abonesi olanlar ise yeni fiyatlardan 13 Ağustos’a kadar etkilenmeyecekler. Yani mevcut abonelikleri devam edecek ve yenileme tarihlerinde yeni fiyatlar geçerli olacak. Yeni abone olmak isteyenler ise 6 Temmuz’dan itibaren zamlı fiyattan ödeme yapacaklar.

Xbox Game Pass’in avantajları ise şöyle:

  • Bilgisayar, konsol ve mobil cihazlarda 100’den fazla yüksek kaliteli oyuna sınırsız erişim
  • Sürekli eklenen yeni oyunlar
  • Üye indirimleri ve fırsatları
  • Oyun içi içerik ve iş ortağı teklifleri dahil ücretsiz avantajlar
  • Oyunları cep telefonunuzda ve tabletinizde bulut üzerinden oynayın (Ultimate paketi için)
  • Xbox Live Gold; Deals with Gold, Games with Gold ve konsol çok oyunculu oyunlarını içerir (Ultimate paketi için)
  • En iyi Electronic Arts oyunları, özel ödüller ve üyelere özel içeriklerden oluşan bir kitaplık (Ultimate ve PC paketleri için)

Xbox Game Pass’e zam gelmesi sizce doğru bir karar mı? Servise abone olmayı düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.