"Enter"a basıp içeriğe geçin

The Game of Gnomes, Steam’de Ücretsiz Oldu

Steam, 2023 yılında Dovetail Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan tren simülasyon oyunu Train Simulator Classic’e ek olarak, 2023 yılında aynı geliştirici tarafından geliştirilen ve yayınlanan The Game of Gnomes DLC paketini 4 Ocak 2024 21:00 tarihine kadar ücretsiz olarak sunuyor.

Train Simulator Classic

Train Simulator Classic, gerçekçi tren simülasyon deneyimi sunan bir oyundur. Oyunda, dünyanın dört bir yanından çeşitli trenleri ve rotaları deneyimleyebiliriz.

Oyun, çeşitli zorluk seviyeleri sunar. Oyuncular, kendi beceri düzeylerine göre oyun oynayabilirler.

Train Simulator Classic, tren simülasyon oyunu türünün hayranları için mutlaka oynanması gereken bir oyundur. Oyun, gerçekçi tren simülasyon deneyimi sunarak oyuncuları saatlerce eğlendirecek.

The Game of Gnomes DLC Paketi

The Game of Gnomes DLC paketi, Train Simulator Classic oyununa yeni bir kış bahçesi haritası ve cüce trenini ekler. Oyuncular, bu yeni harita ve tren ile cücenin bahçesini yeniden inşa etmeye çalışacaklar.

The Game of Gnomes DLC paketi, basit ama son derece eğlenceli bulmacalarıyla öne çıkıyor. Oyun, oyuncuların yaratıcılıklarını ve problem çözme becerilerini kullanmalarını gerektiriyor.

Oyun, Steam’den ücretsiz olarak indirilebilir. 4 Ocak 2024 tarihinden sonra oyunun fiyatı 03,99$ olacak.

The Game of Gnomes Steam’de %100 İndirimli (steampowered.com)

İşte DLC paketinin bazı öne çıkan özellikleri:

  • Yeni bir kış bahçesi haritası
  • Cüce tren
  • Basit ama son derece eğlenceli bulmacalar
  • Yaratıcı ve problem çözme becerilerini geliştiren bir oyun

Sonuç

Steam, 2023 yılında yayınlanan iki başarılı oyunu, Train Simulator Classic ve The Game of Gnomes DLC paketini 4 Ocak 2024 tarihine kadar ücretsiz olarak sunuyor. Oyuncular, bu fırsatı kaçırmamalılar.

DLC paketi, Train Simulator Classic oyununa yeni bir boyut katıyor. Oyuncular, bu paket ile cücenin bahçesini yeniden inşa ederken gerçekçi tren simülasyon deneyimini de yaşayabilecekler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.