"Enter"a basıp içeriğe geçin

Super Meat Boy Forever – Epic Games’de Ücretsiz!

Platform oyunu denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Super Meat Boy‘un devam oyunu Super Meat Boy Forever, bu hafta 29 Şubat 2024 tarihine kadar Epic Games Store üzerinde tamamen ücretsiz! Oyun severler için büyük bir fırsat olan bu kampanya, hem serinin hayranlarını hem de yeni oyuncuları oldukça heyecanlandırıyor.

Super Meat Boy Forever, ilk oyunun z challenging ve tempolu platform oynanışını bir seviye daha yukarı taşıyor. Kahramanlarımız Meat Boy ve Bandage Girl, sevimli bebeği Nugget’ı kötü Dr. Fetus’tan kurtarmak için kolları sıvıyor. Oyun, benzersiz bir dünya öğelerinin rastgele birleşimleriyle her seferinde farklı seviyeler sunuyor ve bu da replay değerini artırıyor.

Hikaye modu, zorlu boss dövüşleri ve sıkı bir mekanik yapıya sahip olan Super Meat Boy Forever, serinin özünü muhafaza ederken yeni mekaniklerle de dikkat çekiyor. Otomatik koşma ve çok daha dinamik kontrol sistemi sayesinde, oyuncuların refleksleri ve zamanlama becerileri sınanıyor.

Orijinaliyle kazandığı büyük beğeninin ardından Super Meat Boy Forever, serinin mizah anlayışını ve geliştirilmiş grafiklerini koruyarak oyunculara yepyeni bir macera sunuyor. Eğer platform oyunlarına ilginiz varsa, kaçırmak istemeyeceğiniz bir fırsat bu!

29 Şubata kadar Epic Games Store’dan ücretsiz olarak edinebileceğiniz bu oyunla, hem nostalji yaşayabilir hem de Meat Boy ve arkadaşlarının sonsuz macerasına katılabilirsiniz. Fakat acele edin! Epic Games’in bu teklifi çok sınırlı bir süre için geçerli.

Oyunu Özel Fiyatla Edinin

Super Meat Boy Forever’ın ücretsiz olduğu bu dönemi kaçırmayın ve Epic Games kütüphanenize bu eşsiz oyunu hemen ekleyin!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.