"Enter"a basıp içeriğe geçin

Snakebird Complete, Epic Games’te Ücretsiz Oldu

Epic Games, her hafta olduğu gibi bu hafta da ücretsiz bir oyun dağıtıyor. Bu haftanın ücretsiz oyunu, 2015 yılında piyasaya sürülen ve eleştirmenlerden tam not alan Snakebird Complete.

Snakebird, basit ama bağımlılık yapan bir bulmaca oyunudur. Oyunda, bir yılan kuşunu kontrol ediyorsunuz. Yılan kuşunu, yumurtalarını yuvalarına götürmek için engelleri aşarak ilerlemeniz gerekiyor.

Oyun, 200’den fazla seviyeye sahip. Her seviye, farklı bir zorluk seviyesine sahip. Oyunun temel amacı, yumurtaları yuvalarına götürmek olsa da, her seviyede farklı hedeflere ulaşmak için de çaba gösterebilirsiniz.

Snakebird Complete, her yaştan oyuncu için uygun bir oyun. Oyunun basit kontrolleri ve bağımlılık yapan oynanışı, onu her zaman oynamak isteyeceğiniz bir oyun haline getiriyor.

Snakebird Complete, 30 Aralık 2023 saat 19:00 tarihine kadar ücretsiz olarak Epic Games Store’da bulunabilecek. Oyunu kütüphanenize eklemek için Epic Games Store’a giriş yapın ve oyunun sayfasını ziyaret edin. Oyunu ücretsiz olarak indirmek için “Yükle” butonuna tıklayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.