"Enter"a basıp içeriğe geçin

Oscarlı Oyuncu Joaquin Phoenix’in Napoleon Rolü: Film Detayları ve Çıkış Tarihi

Joaquin Phoenix, son yılların en başarılı ve en çok konuşulan oyuncularından biri. Joker, Her, Gladiator gibi filmlerdeki performanslarıyla izleyicileri büyüleyen Phoenix, şimdi de tarihin en ünlü ve tartışmalı liderlerinden birini canlandırmaya hazırlanıyor. Evet, doğru duydunuz. Joaquin Phoenix, Ridley Scott’ın yöneteceği Napoleon filminde başrol oynayacak. Joaquin Phoenix’in Napoleon rolü ile izleyicileri tekrar büyüleyebilecek mi?

Napoleon filmi, Fransız imparatorunun hayatını ve efsanevi savaşlarını anlatacak. Filmde ayrıca Napoleon’un karısı Josephine de Beauharnais’in rolü de önemli olacak. Josephine’i ise Jodie Comer canlandıracak. Comer, Killing Eve dizisindeki Villanelle karakteriyle tanınıyor.

Film, Napoleon’un yükselişini ve düşüşünü gözler önüne serecek. Filmde, Napoleon’un askeri dehası, siyasi zekası ve romantik ilişkileri de işlenecek. Ridley Scott, film için şöyle diyor: “Napoleon’un hayatı bir film için mükemmel bir malzeme. O, tarihin en büyük askeri liderlerinden biriydi, ama aynı zamanda çok karmaşık ve tutkulu bir insan. Joaquin Phoenix ile çalışmak ise benim için büyük bir onur. O, bu rol için biçilmiş kaftan.”

Film, Apple Studios tarafından finanse edilecek ve Apple TV+ platformunda yayınlanacak. Film hakkında daha fazla bilgi geldikçe sizlerle paylaşacağız. Joaquin Phoenix’li Napoleon filmini merakla bekliyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz? Joaquin Phoenix, Napoleon rolünü başarıyla üstlenebilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.