"Enter"a basıp içeriğe geçin

Ghostwire: Tokyo, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Ghostwire: Tokyo, Tango Gameworks tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan 2022 yapımı bir aksiyon-macera oyunu. Oyun, 25 Mart 2022 tarihinde PlayStation 5 ve Microsoft Windows için piyasaya sürüldü.

Oyun, Tokyo’da geçen, doğaüstü bir hikaye sunuyor. Oyuncular, gizemli bir olay sonucunda Tokyo’nun nüfusunun kaybolduğu ve şehrin yokai adı verilen ruhlarla dolu bir yer haline geldiği bir dünyada Akito adlı bir karakteri kontrol ediyorlar.

Oyun, oyuncuların çeşitli doğaüstü yetenekler kullanarak yokaileri yenmelerine ve Tokyo’nun sırlarını çözmelerine olanak tanıyor. Oyuncular, ruhları yakalamak, düşmanlarını uzak tutmak ve hızlı hareket etmek için çeşitli elementlere dayalı yetenekler kullanabilirler.

Ghostwire: Tokyo, eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. Oyun, “gerçekçi grafikleri, sürükleyici oynanışı ve özgün hikayesi” ile övüldü.

Oyun, Epic Games Store’da 25.12.2023 tarihinden itibaren 19:00’a kadar ücretsiz olarak dağıtılacak. Oyunu almak için, Epic Games Store’a giriş yaparak kampanya sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Ghostwire: Tokyo | Bugün Satın Al ve İndir – Epic Games Store

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.