"Enter"a basıp içeriğe geçin

2023 Temmuz Ayında Çıkacak Olan Filmler

Temmuz ayı, sinema severler için heyecan verici bir ay olacak. Bu ay, hem yerli hem de yabancı pek çok film vizyona girecek. İşte temmuz ayında çıkacak olan filmlerden bazıları:

Openheimer

openheimer

Christopher Nolan’ın yönettiği ve başrolünde Cillian Murphy’nin yer aldığı Openheimer, ünlü fizikçi Robert Openheimer’ın hayatını ve atom bombasının geliştirilmesine katkısını anlatan bir biyografik dram. Film, II. Dünya Savaşı sırasında yaşanan etik, politik ve bilimsel çatışmaları gözler önüne seriyor.

Barbie

barbie

Margot Robbie’nin başrolünde olduğu Barbie, dünyaca ünlü oyuncak markasının ilk canlı aksiyon filmi. Film, Barbie’nin kendisini mükemmel olmaya zorlayan bir dünyada yaşadığını fark edip, gerçek benliğini bulmak için macera dolu bir yolculuğa çıktığını konu alıyor.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Tom Cruise’un Ethan Hunt karakteriyle geri döndüğü Mission: Impossible serisinin yedinci filmi olan Dead Reckoning Part One, aksiyon ve gerilim dolu sahneleriyle izleyicileri nefes nefese bırakacak. Film, Ethan Hunt’ın eski bir düşmanıyla karşı karşıya geldiği ve dünyayı kurtarmak için zamana karşı yarıştığı bir hikayeyi anlatıyor.

Cobweb

Cobweb

Lionsgate’in yeni korku filmi olan Cobweb, bir ailenin taşındığı eski bir evde yaşadıkları korkunç olayları konu ediyor. Film, evin duvarlarının arasından gelen gizemli sesleri araştıran küçük bir çocuğun, evin karanlık sırlarını ortaya çıkarmasını ve ailesini tehlikeye atmasını anlatıyor.

Hidden Strike

Hidden Strike

İki eski özel kuvvetler askeri, bir grup sivili güvenle Yeşil Bölge’ye ulaştırmak için onlara Bağdat’ın “Ölüm Otoyolu” boyunca eşlik etmelilerdir.

Willy’s Wonderland

Willy's Wonderland

Nicolas Cage’in başrolünde olduğu Willy’s Wonderland, bir lunaparkta geçen korku-komedi filmi. Film, aracı bozulan Cage’in, geceyi geçirmek için girdiği Willy’s Wonderland adlı lunaparkta, canlanan oyuncak hayvanlarla savaşmak zorunda kalmasını anlatıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.