"Enter"a basıp içeriğe geçin

Warframe Tonkor Build ve İnceleme

Merhabalar, bugün sizlere kendinizi bol bol patlatabileceğiniz bir silah olan Tonkor’u anlatacağım. Yazının sonunda build bulabilirsiniz.

Tonkor, patlayıcı bir Grineerlar’a özgü bomba atıcı silahıdır. Düşük mermisi yanında bu silahı kullanılmasına sebep olan yüksek kritik orana sahip. Bu silahın bir güzelliği ise uğraştırmadan marketten kalıbının satın alınabilir olması.

 

İçindekiler

Özellikleri


Patlama hasarı üzerine kurulu bu silah fosilleşmiş ve zırh materyali sınıfına dahil olan türlere ayrıca delme hasarı vuruyor (bu sınıflara Codex’ten bakabilirsiniz).

Yüksek kritik oranı yanında yüksek kritik şans ve kritik çarpanla gelmekte. Ayrıca 5 metrelik yarıçapta patlıyor. Bu mesafe Adhesive Blast ve Firestorm ile arttırılabilir. Birde nişan alırken bombaların nereye düşeceğini gösteren bir göstergeye sahip.

Dezavantajları arasında ise kalkan sınıfına giren düşmanlarda patlama hasarı çok etkili olmuyor. Ayrıca bu silah nadir çıkan sniper cephanesi kullanıyor.

 

Build


Builde bakacak olursak, patlama hasarımız garanti olduğu için hasar modları ile bunu arttırmak yetti. Diğer yandan patlama hasarının az vurduğu düşmanlar için ise paslanma hasarını tercih ettik. Böylelikle ortaya karışık her haritada kullanışlı olacak bir build ürettik.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.