"Enter"a basıp içeriğe geçin

Razorback Anahtarı Ve Cryptographic ALU Yapımı Razorback Armada Etkinliği

Merhabalar, sizlere Razorback Armada etkinliği hakkında bilgiler verip, bu göreve girmek için gerekli olan malzemeleri temin etmeyi öğreteceğim.

İstila görevlerinin en çok destek gören tarafına göre gelen bu etkinlikte bu sefer Corpus tarafı galip geldi. Böylelikle Razorback raid tekrar gelmiş oldu. Etkinliğin gelmesiyle birlikte postaya bir Razorback Anahtarı geldi. Etkinliği bitirmek için bu anahtardan üç tane üretmek gerekiyor. Atölyeden baktığımızda Cryptographic ALU diye bir malzeme istiyor.

Cryptographic ALU, Jüpiter ve Neptün gezegenlerinde bulunan Archwing görevlerinde yaratıkların kesilmesiyle çıkıyor. Neptün’de mobil savunma görevi var; Jüpiter’de ise sabotaj, benim tavsiyem Neptün’de uğraşmanız olacak. Çünkü mobil savunmada daha çok yaratık geliyor  😎 .

Dört tane topladıktan sonra atölyeden üretmeye başlayalım. Bir dakika içinde üretilen anahtarı Arsenal -> Teçhizat sekmesinde kullanalım ve göreve girelim.

Razorback’in yanına geldiğinizde yukarıda bulunan hack konsollarını kullanarak Bursa’ları serbest bırakıp hack yapın. Razorback, Bursalar ile uğraşırken savunmasız kalacak ve hasar vermeye başlayacaksınız. Böylelikle görevleri bitirebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.