"Enter"a basıp içeriğe geçin

Warframe Kuva Nasıl Kasılır? [2 Yöntem]

Kuva, sürekli hareket eden Kuva Kalesi yakınındaki gezegenlerde görünen Kuva Sifonları Operatörün void yetenekleri yardımıyla toplanabilen özel bir kaynaktır.

Kuva ayrıca Riven Mod’ları devir etmek için kullanılır.

Kuva Kalesine erişim için öncelikle The War Withing questini bitirmeniz gerek. Bitirdikten sonra Kuva Sifonu görevlerine erişebilirsiniz.

İçindekiler
1 Kuva Edinme
2 Notlar
3 Kuva Gerektiren Kalıplar
4 Kuva Sifonlarından Kuva Kasma Yöntemi
5 Sonsuz Kuva Hayatta Kalma Görevinden Kuva Kasma Yöntemi

Kuva Edinme


  • Kuva Sifonu görevlerinden 550-700 arasında Kuva kazanılabilir. Ayrıca 2x kaynak arttırıcı kullanımı bu sayıyı iki katına çıkartır.
  • Kuvayı Konzu’nun görevlerini yaparak 100-300 arasında Kuva kazanılabilir.
  • Sortie (Taarruz) görevlerini tamamlanması halinde Sortie ödülleri arasından denk gelirse 6000 Kuva kazanılabilir.
  • Yeni gelen günceleme ile Kuva Kalesinde Taveuni’deki Sonsuz Kuva Hayatta Kalma görevinden edinebilirsiniz.

Notlar


  • Kuva kazançları Kaynak Arttırıcılar ve Smeeta Kavat’ın Charm moduyla arttırılabilir.
  • Kuva Sifonları görevlerinde kuva bulutları Operatörün Void Beam, Void Blast ve Void Dash yetenekleri ile yakalanabilir.
  • Herhangi bir bilgi vermemesine rağmen Codex üzerinde 3 taramaya sahiptir.

Kuva Gerektiren Kalıplar


Kalıp Gereken
Orvius 4000
Octavia Sistemleri 2000
Kesheg 1400
Twin Rogga 1600
Harrow 2000
Zarr 1800
Nidus 2000

Kuva Sifonlarından Kuva Kasma Yöntemi


Kuva Kalesi yakınlarında bulunan gezegenlerin içerisinde Kuva simgesi göreceksiniz. Bu görevlerden birine girin. Girdikten sonra normal görev sürecini yapmaya devam edin. İlerlerken karşınıza Kuva Sifonu çıkacak. Sifonun yanına geldikten sonra yanındaki nöbetçileri öldürmek gerekiyor. The War Within questini yaptıysanız bunların nasıl öldürüleceğini biliyorsunuz. Bilmeyenler için, öncelikle Operatöre geçiyoruz (5’e basıp) nöbetçiye doğru CTRL+Boşluk tuşu ile birlikte atak yapıp tekrar Tenno’ya geçiyoruz ve öldürmeye başlıyoruz.

Nöbetçiler temizlendikten sonra sifonun bir kolunun kalktığını göreceksiniz. Bu kolun kalktığı yöne dikkatli bakın. Bu yönden siyah bir duman gelecek. Bu dumanı yakalamak gerekiyor. Yakalamak için Operatöre geçin ve buluta doğru nöbetçilere yaptığınız gibi saldırın. Bulutu yakalayacak ve sifonun bir kolunu yok etmiş olacaksınız. Böylelikte kalan üç kolu aynı şekilde yok ettikten sonra normal görev akışını bitirip Kuva ödülünü alabilirsiniz.

Sonsuz Kuva Hayatta Kalma Görevinden Kuva Kasma Yöntemi


Kuva Kalesinden Taveuni görevine girerek diğer Kuva Kasma yöntemini inceleyelim. Burada normal hayatta kalma görevi yapılıyor. Maksimum kapasitede Kuva kasmak istiyorsanız yaşam desteklerini hiç çalıştırmamak gerekiyor. Onun yerine yanındaki nöbetçiden düşecek olan güç çekirdeği ile yanına giderek etkinleştirmek gerekiyor. Süresi bittikten sonra 200 Kuva kazanıyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.