"Enter"a basıp içeriğe geçin

Warframe Volt Prime İnceleme Ve Build

Merhabalar, sizlere bugün Volt Prime inceleme ve buildlerini anlatacağım.

Volt Prime, Volt’dan daha yüksek enerji kapasitesi ve zırha sahip versiyonu. (Her prime gibi 🙂 ). 28 Şubat 2017’de tekrar Vault oldu. Ne zaman geri geleceği hala belli olmadığı için fiyatlarda haliyle artacak. Relic biriktirenler ise para kazanmaya başlıyor 🙂 . Baro Ki’Teer’in relic getiresi tutarsa Neo o1 ve Axi v8’den parçaları elde edebilirsiniz.

 

İçindekiler

Build


Burada iki tane build gösteriyorum. Biri cc, yani düşmanları hareketsiz ve savunmasız bırakmak (veya siz ne derseniz) üzerine, diğeri ise klasik hızlı gitmek üzerine bir build.

 

CC

Volt’un cc buildi 10 saniye kadar düşmanları bloke ediyor ve oldukları yerde horon tepmelerine sebebiyet veriyor. Böylelikle saldırı yapamıyorlar. Bu özelliği sayesinde yeni çıkan Simaris haritasında, engelleme görevleri veya mobil savunma gibi görevlerde sadece dörde basarak oyunu kolayca bitirebilirsiniz.

Ayrıca bir konudan da bahsetmek istiyorum. Yeteneğimi yavaş kullanayım ne gerek var Natural Talent’a derseniz ki tavsiye etmem, bu kartı çıkartıp verimlilik takarsanız yeteneğin süresi düşüyor. Hızlı kullanması yanında süreyi arttırdığını unutmayalım 🙂 .

 

Speed

Bu buildde ise hız odaklı yapmaya çalıştık. Fakat tamamen hıza odaklanmadık çünkü duvarlara çarpa çarpa oynamak gerçekten sinir bozucu oluyor 🙂 . Bu hız ile birlikte ağır yakın dövüşleri kullanırsanız, zaten yüksek hasarlı olduğu için yavaş vuran bu silahları birde seri halde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.